Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Kamer Malvert in Nijmegen

6538 CL Nijmegen (Gelderland)

€325 Huurprijs p.m.
11 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette kamer te huur in Nijmegen

De kamer is gelegen op de 1e verdieping van een gezellige huis in nijmegen in de wijk 'Malvert'. De bussen richting de Radboud Universiteit en Nijmegen centrum stoppen vlakbij en gaan elke 10 minuten. Binnen nog geen 10 minuten met de fiets bent u midden in het centrum van Nijmegen. Via de nabij gelegen uitvalswegen bent u ook zo in andere grote steden als Den Bosch, Tilburg en Arnhem.

Indeling en omschrijving huur kamer in Nijmegen:

Deze kamer is 11 m2 groot en geniet veel lichtinval.

Je deelt de voorzieningen zoals de keuken met wasmachine en droger en de badkamer met 5 andere gezellige huisgenoten. Er is een gezamenlijke wasmachine en droger aanwezig. Ook is er een ruime tuin op het zuiden en oosten en een overdekte fietsenstalling.

De huurprijs van deze huur kamer in Nijmegen bedraagt €325,00 inclusief de kosten voor gas, water, electra, draadloos internet en televisie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van een maand huur.

Voor meer informatie over het huren van deze huur kamer in Nijmegen via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
11 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Malvert Nijmegen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 325 p/m
Beschikbaar per
Direct