Advertentie verwijderd

Appartement Burg. Hustinxstraat in Nijmegen

6512 AC Nijmegen (Gelderland)

€775 Huurprijs p.m.
66 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Ben je geïnteresseerd stuur dan een bericht met persoonlijke informatie (leeftijd, werkzaamheden, enz) wathsapp ?telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Het complex ligt op een paar passen van de binnenstad en het centraal station. Het appartement heeft een mooie lichte woonkamer, aparte keuken, een zeer ruime slaapkamer en een nette badkamer.

De Burgemeester Hustinxstraat loopt parallel aan de Tunnelweg die de binnenstad met het centraal station verbindt. Halverwege staat het appartementencomplex Nassaustate. Deze woning ligt op de eerste verdieping. Parkeergelegenheid is er op het eigen terrein van het complex.

Je komt het appartement binnen in de hal, waar omheen alle kamers liggen. Achtereenvolgens zijn dat de badkamer, de slaapkamer, de woonkamer en de keuken. De L-vormige woonkamer is zo’n 23 m2 groot en erg mooi licht: een hele zijde bestaat uit ramen, die lopen van vloer tot plafond. Je hebt van hieruit ook toegang tot het balkon, dat loopt over de volledige breedte van de woning: maar liefst 13 meter! Op het diepe gedeelte van het balkon kun je een zitje of een buitenbank kwijt. Vanuit de woonkamer en vanuit de hal heb je toegang tot de aparte keuken. Die is netjes ingericht met een wit keukenblok met een ingebouwde elektrische kookplaat, oven en koelkast.

De slaapkamer is heel ruim, hij meet 19 m2. Hier zou je met gemak ook twee kamers van kunnen maken. Ook deze ruimte heeft hoge ramen over één volledige zijde en is dus mooi licht. Een andere wand is gebruikt voor een vaste kastenwand. De badkamer is fris en modern. Er is een ruime inloopdouche, een wastafel en een hangend toilet. De wanden zijn wit betegeld tot aan het plafond, op de vloer liggen grijze tegels.

Door het hele appartement ligt een laminaatvloer in een neutrale kleur. In de keuken ligt zeil. Alle wanden zijn licht afgewerkt.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1980
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Burg. Hustinxstraat Nijmegen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar