Advertentie verwijderd

Appartement Parklaan in Nuth

6361 VS Nuth (Limburg)

€720 Huurprijs p.m.
79 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Let op! Lees onze woningpresentatie volledig. Reageren kan alleen op de hierin aangegeven manier.

Instapklaar galerij appartement gelegen aan de Parklaan in Nuth.

Het complex is goed onderhouden en voorzien van een lift, gratis parkeergelegenheid en ligt op loopafstand van winkels, scholen en openbare voorzieningen.

De woning is gelegen op de 4de verdieping met tevens een berging in het souterrain. Het appartement is voorzien van een moderne aanbouwkeuken, 3 slaapkamer, badkamer met ligbad en woonkamer met balkon.

Souterrain Privé berging.

Begane grond Centrale entree met lift, trappenhuis en postkasten.

4de Verdieping Hal, separaat toilet, keuken apart, ruime slaapkamer/eetkamer ( 11m2), woonkamer met balkon, 2 slaapkamers ( 8 en 10 m2 ), badkamer met ligbad.

Parkeervoorziening Voldoende gratis openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Financiële gegevens en voorwaarden Huurprijs: € 720 excl. G/W/L. Servicekosten: € 115 ( incl. voorschot stookkosten en water ). Waarborgsom: € 835.

Interesse?

Vul het woningzoekende formulier op onze website in.

Doe dit zo uitgebreid mogelijk en begin het veld “toelichting / uitgebreide motivatie” met “Parklaan 25”. Let op! Indien dit niet gebeurd komt je reactie niet terecht bij het betreffende object.

Vervolgens verzamelen wij de reacties en plannen met een selectie een bezichtigingsronde in. In deze uitnodiging vragen wij tevens om een aantal (financiële)stukken. Denk hierbij aan kopie ID, Uittreksel Basisregistratie personen (BRP) met uitdraai adreshistorie, Laatste twee loon- en/of uitkeringsspecificaties , Overzicht van je (hypotheek)leningen en/of schulden , inkomensverklaring vd Belastingdienst en, indien van toepassing, een verhuurdersverklaring.

Wil je deze stukken al eerder digitaal aanleveren om jezelf beter te kunnen profileren? Dat kan! Geef dit even aan bij de toelichting van het woningzoekende formulier. Wij sturen hiervoor vervolgens een apart e-mail bericht.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
79 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Parklaan Nuth

Extra informatie

Balkon
In het centrum
In woonwijk
Aan rustige weg
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 720 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar