Advertentie verwijderd

Appartement Nijlstraat in Purmerend

1448 NZ Purmerend (Noord-Holland)

€895 Huurprijs p.m.
48 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur!

per 1 juni komt dit prachtige nieuwbouwproject met startersappartementen beschikbaar voor verhuur. Dit project heeft de naam "De Nijl" en is gelegen in de Nijlstraat in de wijk de Weidevenne. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt opgeleverd. De wanden worden klaar opgeleverd. De natte ruimten worden volledig betegeld en de keuken wordt voorzien van een stenen aanrechtblad, een kookplaat, een afzuigkap en een inbouwkoelkast en vaatwasser.

De appartementen bevinden zich letterlijk in het hart van de prachtige en populaire wijk: Weidevenne, op nog geen 10 minuten fietsen vanaf de gezelligheid in het stadshart van Purmerend. Maar ook met de auto bent u met nog geen 5 minuten op de A7, en met het openbaarvervoer binnen 25 minuten op Amsterdam Centraal.

Het gebouw bestaat uit 17 appartementen verdeeld over 3 woonlagen, op de begane grond zijn er 5 identieke "sociale" appartementen. Er zijn 2 studio's en 5 "vrije" sector 2-kamer appartementen op de eerste verdieping. De tweede verdieping bestaan uit nog eens 5 "vrije" sector 2- kamer appartementen, met een buitenruimte voor de middelste 3 en meer privé voor de 2 buitenste appartementen.

Het gebouw beschikt over:

Riante entree gezamenlijke fietsberging gezamenlijke vuilberging Schoonmaker en glazenwasser

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de "JA IK HEB INTERESSE" button op de website Quadyckrealestate. nl, toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d. m. v. goedkeuring verhuurder.

Alle benodigde informatie is te vinden via onze website, uiteraard zijn wij altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Disclaimer: De foto's, tekeningen, plattegronden en impressies zijn enkel bedoeld voor uitnodiging verhuur, hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nijlstraat Purmerend

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct