Advertentie verwijderd

Kamer Breedstraat in Purmerend

1441 CB Purmerend (Noord-Holland)

€540 Huurprijs p.m.
16 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooie ruime kamer met eigen keukenblok te huur midden in het centrum van Purmerend. De kamer is geschikt voor maximaal 1 werkend of studerend persoon en huisdieren of kinderen zijn niet toegestaan.

Te huur op schitterende locatie in het hart van het centrum van Purmerend is deze kamer met eigen keukenblokje. De kamer is gelegen in een pand waar meerdere kamers verhuurd worden.

De kamer van circa 16 vierkante meter is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Het is een kamer met eigen keukenblok, koelkast, kookplaat en rookmelder. Er ligt laminaat op de vloer.

De eigenaar verstrekt als service kabeltelevisie en internet. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Samen met 2 andere bewoners op dezelfde verdieping deelt u de badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is er een separaat toilet. Op de 2e verdieping is een wasmachine waar u gebruik van kunt maken.

De huurprijs vanaf EUR 540, - is inclusief gas, water, elektriciteit, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en gebruik wasmachine.

Verhuurder brengt extra EU 75,- in rekening voor opstellen huurovereenkomst.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
16 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Breedstraat Purmerend

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 540 p/m
Beschikbaar per
Direct