Advertentie verwijderd

Appartement De Klok in Rijnsburg

2231 DW Rijnsburg (Zuid-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

TE HUUR: VOLLEDIG GEMEUBILEERD NIEUWBOUWAPPARTEMENT

Nieuwbouwwijk De Bloem in Rijnsburg komt nu prachtig tot bloei. Het is nu één van de meest gewilde woonlocaties van de regio. En dat is niet voor niets! Als bewoner van De Bloem kunt u gebruik maken van het heerlijke wellnesscentrum met onder andere een zwembad, sauna en fitnessfaciliteiten. Vooral wanneer u een drukke baan hebt, eventueel aan huis, dan is dit uw ideale woning. Naast de keuken, badkamer en toilet, wordt deze woning casco opgeleverd, dus het is ook nog eens mogelijk om het helemaal naar uw smaak af te werken en in te richten.

Woningtype D2-sp Op de zijgevel van Bougainville vindt u dit heerlijke driekamerappartement. De lange hal, de super ruime kamers en de vele extra (berg-) ruimte maken van dit appartement een fijn thuis.

Bij binnenkomst in de hal treft u een grote berging aan waar de technische installatie zich bevindt en waar u uw wasmachine en droger kunt aansluiten en dan blijft er nog heel veel bergruimte over! Tegenover de berging bevindt zich nog een onbenoemde ruimte die voor allerlei doeleinden in te zetten is. De slaapkamer is met 15,8 m2 zeer groot. De badkamer heeft een inloopdouche en een dubbele wastafel. Daarnaast is er nog een apart toilet met fontein.

De woonkamer is maar liefst 7,12 meter lang en 4,67 m breed: heerlijk ruim!. De grote hoekkeuken is prachtig ingepast. Vanuit de woonkamer stapt u het aangename balkon op dat afhankelijk van uw huisnummer op het oosten of het westen is gericht.

De woning is voorzien van een moderne visgraat-PVC vloer en volledig gemeubileerd.

Bijzonderheden

  • De woning is voorzien van een warmtepompinstallatie en daarom volledig gasloos te verwarmen. De woning wordt via de vloeren verwarmd en gekoeld. Dat betekent dat u geen wandradiatoren zult aantreffen in de woning (met uitzondering van de badkamer). In de genoemde servicekosten is de huur van de warmtepomp én een voorschot van € 50,- voor warm water en verwarming opgenomen.

  • Exclusief voor bewoners van De Bloem is een luxe wellness geopend. De wellness bestaat uit een zwembad met terras, Finse sauna, Turks stoombad en fitness. In het naastgelegen gebouw Calla is een kapsalon, beautysalon en pedicuresalon aanwezig, waar ook de overige bewoners van De Bloem welkom zijn. De bijdrage voor gebruik van de Wellness bedraagt € 18,60 per huishouden (prijspeil 1 januari 2019);

  • De huur van de woning is exclusief de huur van een parkeerplaats. De huurprijs voor een binnenparkeerplaats bedraagt € 61,- per maand excl. servicekosten en voor een buitenparkeerplaats € 40,- excl. servicekosten;

  • Huurders van Bougainville hebben optioneel de mogelijkheid om de gehuurde woning na 24 maanden huren aan te kopen, indien dit is overeengekomen als optie in de huurovereenkomst. De koopprijs wordt bij start van de verhuur vastgesteld op basis van prijspeil 2019.

Over nieuwbouwproject Bougainville Nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg is reeds gestart met de bouw van het laatste plandeel Bougainville. De Bloem is een ode aan de voormalige bloemenveiling Flora die voorheen op dit terrein was gelegen. Bougainville kenmerkt zich, evenals de voorgaande plandelen, door het origineel architectonisch ontwerp met duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik. Met zijn 10 verdiepingen hoge woontoren is dit project een prachtig sluitstuk van een heel bijzonder project. Iedere woning is nagenoeg nét even anders en dat maakt wonen in De Bloem zo uniek. Er is voor ieder wat wils: 87 appartementen van diverse afmetingen, 4 riante penthouses en 18 eengezinswoningen. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Hierdoor heeft u in de warme zomermaanden een aangename temperatuur in uw gehele woning.

Interesse? De woningen van Bougainville zijn op korte termijn beschikbaar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Via de website kunt u zich direct inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de woningen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
215 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
De Klok Rijnsburg

Extra informatie

Kabel TV
Lift
Mechanische ventilatie
Zwembad
In woonwijk
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Direct