Advertentie verwijderd

Appartement Frans Halslaan in Roosendaal

4703 GP Roosendaal (Noord-Brabant)

€945 Huurprijs p.m.
66 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Ligging:

Het appartement is gelegen in het centrum van Roosendaal te weten aan de Frans Halslaan. Vanuit het appartement heeft u uitzicht over het bruisende Kadeplein. Op loopafstand zijn alle gezellige restaurants en cafés van Roosendaal bereikbaar. Ook supermarkten, basisscholen en overige winkels zijn in de korte nabijheid te vinden.

De uitvalswegen richting Breda (25 km), Rotterdam (50 km), Antwerpen (50 km) zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

Indeling van het appartement:

Begane grond: Er is een gezamenlijke entree op de begane grond van het complex. Via het trappenhuis zijn de verdiepingen bereikbaar. Bij de entree bevinden zich tevens de deurbellen en brievenbussen.

Tweede verdieping: Het appartement komt u binnen in de woonkamer. De woonkamer inclusief keuken is ca. 30 m2. Er is een open keuken aanwezig. De keuken is vrijwel van alle benodigde inbouwapparatuur v.v. waaronder een inductie kookplaat, afzuigunit, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Daarnaast zijn er diverse kastjes aanwezig voor opslag. Aan de achterkant, bij de keuken heeft u toegang naar de buitenplaats.

De woonkamer en keuken zijn gelegen in het midden van het appartement van daaruit zijn de overige kamers en ruimtes bereikbaar. Het appartement beschikt over individuele meters. De meterkast is gesitueerd in de woonkamer direct achter de voordeur.

Via de woonkamer heeft u directe toegang tot de kleine slaapkamer (6,2 m2), de toilet en de CV en wasruimte.

De slaapkamer (6,2 m2) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en kijkt uit over de binnenplaats/parkeerterrein van het complex.

De toilet is v.v. een zwevend toilet met fonteintje. De toiletruimte is volledig betegeld.

De techniekruimte is v.v. de warmtepomp en ventilatie installatie. De warmtepomp wordt aangestuurd door de zonnepanelen welke gelegen zijn op het dak van het complex. Alle appartementen in het complex zijn voorzien van een eigen warmtepompinstallatie.

Aan de andere kant van de woonkamer bereikt u eerst een kleine hal/portaal. Via dit portaal heeft u toegang tot de andere twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 9,5 en 7,2 m2. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en de middelste kamer aan de achterzijde.

De badkamer is gelegen tussen de slaapkamers maar wel met toegang vanuit de hal. De badkamer wordt volledig betegeld opgeleverd en is v.v. een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. In de badkamer zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig.

Externe ruimte:

Op het terrein worden externe bergingen gecreëerd. Het appartement beschikt over een privé berging voor het stallen van fietsen of overige spullen

Parkeerplaats:

Op het parkeerterrein aan de achterzijde van het complex zijn in totaal 6 parkeerplaatsen aanwezig. Een van de parkeerplaatsen wordt toegewezen aan het appartement waardoor uw altijd een vaste parkeerplaats heeft om te parkeren. U mag hier maximaal 1 auto parkeren.

Extra informatie:

  • Het appartement wordt KAAL verhuurd. U dient zelf voor de stoffering in het appartement te zorgen. U dient hierbij rekening te houden met de warmte-isolatie van de vloer linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. de vloerverwarming.

  • Het appartement is enkel voorzien van ZIGGO-aansluitingen (coax). U kunt enkel tv-internet diensten van Ziggo afnemen of van gerelateerde leveranciers.

  • De servicekosten (VvE-bijdrage) zullen ca. € 50,00 p/maand bedragen. Dit maandbedrag is nog niet definitief, maar de verwachting is dat het rond dit bedrag zal uitkomen.

In de servicekosten vallen o.a.

  • Glasverzekering

  • Gebruik van de gezamenlijke afvalcontainers

  • Schoonmaak en energieverbruik algemene ruimtes

  • Schoonmaak parkeerterrein

  • Voordeel van de zonnepanelen

  • In de advertentie vind u slechts enkele foto's en plattegronden van het complex en het appartement terug. Zodra er meer foto's gemaakt kunnen worden zullen deze online toegevoegd worden. Houdt onze website daarom goed in de gaten of schrijft u zich alvast in voor deze appartementen!

Bezichtigingen

Heeft u interesse in dit appartement, schrijft u zich direct bij ons in. Zodra er bezichtigingen ingepland kunnen worden, nemen wij contact op met alle kandidaten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Frans Halslaan Roosendaal

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 945 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar