Advertentie verwijderd

Huis Amerikalaan in Roosendaal

4703 AC Roosendaal (Noord-Brabant)

€1.675 Huurprijs p.m.
190 m²
7 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Royale Bungalow, met twee badkamers en garage geschikt voor twee auto's

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan:

Bungalow nabij Bravis ziekenhuis, A17 en A58 – Roosendaal

Amerikalaan 11 , Roosendaal

Deze bungalow staat op een perceel van 450 m2 gelegen aan de zuidelijke rand van wijk westrand, en op 1 minuut reisafstand van de A58 en A17. Tevens begeeft men zich vanaf deze locatie binnen enkele minuten in het centrum van de stad.

De woning ligt aan een rustige straat in een zeer rustig gedeelte van de wijk. De Bungalow heeft een keurig aangelegde voortuin, met parkeermogelijkheden aan de straatkant, maar ook op de eigen oprit, welke geschikt is voor twee auto's

Deze prachtige vrijstaande woning heeft een ruime living, waarbij deze ruimte veel lichtinval geniet vanuit de rugzijde van de woning. De living grenst aan de ruime keuken die van alle gemakken voorzien is. De keuken is uitgerust met exclusieve keukenapparatuur. Tevens geniet de keuken op twee plaatsen zitmogelijkheid voor o.a. het nuttigen van uw ontbijt of een heerlijk kopje koffie.

Op de begane grond heeft de woning nog 3 kamers, waarvan er twee gebruikt worden als slaapvertrekken en 1 als kantoor. De twee slaapvertrekken hebben beiden een eigen badkamer. De badkamer behorende bij de master bedroom heeft een aparte douche en een apart bad. Tevens in deze badkamer een voorziening met wasmeubel en wasgelegenheid voor twee personen. De tweede slaapkamer heeft een badkamer en-suite. Deze slaapkamer en badkamer is geschikt voor mindervaliden. De faciliteiten die voor mindervaliden aanwezig zijn, zijn op verzoek te verwijderen.

Een derde kamer op de begane grond is ingericht als kantoor, maar zou goed kunnen dienen als een derde slaapkamer.

Op de begane grond beschikt deze woning over twee toiletten.

Op de 1e etage beschikt deze woning over nog 3 kamers, welke eventueel gebruikt kunnen worden als logeerkamers. Deze kamers zijn niet voorzien van verwarmingselementen.

De garage leent zich voor de overdekte stalling van twee grote auto's. Grenzend aan de garage, in de achtertuin is een bergruimte voor o.a. de stalling van fietsen en het opslaan van gereedschappen.

De achtertuin ligt op het zuiden. Deze nette tuin is gedeeltelijk voorzien van terras en gedeelte voorzien van graszoden en beplanting.

Bijzonderheden

  • Beschikbaar: minimaal 12 maanden

  • voorkeur voor expats

  • NIET ROKEN!!

Huurprijs: €1675,- per maand excl. G/W/L, tv en internet, gemeentelijke belastingen Borg: 2 maandhuur

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Bergen op Zoom treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing. Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Bergen op Zoom werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. nl/makelaar/BergenopZoom

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Bergen op Zoom Edward Poppelaan 12 4874 NA Etten-Leur telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
190 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Adres
Amerikalaan Roosendaal

Extra informatie

Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.675 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar