Advertentie verwijderd

Huis Oranje Nassaustraat in Rosmalen

5246 XR Rosmalen (Noord-Brabant)

€1.975 Huurprijs p.m.
145 m²
6 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Wonen en werken dichtbij centrum de Den Bosch? Wellicht is dit kantoor met ruime woning aan de Oranje Nassaustraat 1-1A Rosmalen iets voor u. Het object beschikt over een kantoor, garage met magazijnruimte op de begane grond en een woning op de eerste en tweede verdieping.

Begane grond

Huurprijs Oranje Nassaustraat 1-1A Rosmalen : € 1.975,- per maand Indeling Oranje Nassaustraat 1-1A Rosmalen: Begane grond: Portaal met toegang naar kantoor en toeging naar woning en de meterkast. Kantoorruimte van 27 m²aan de straatzijde. Het kantoor is voorzien van systeemplafond met verlichting en vloerbedekking. Pantry met keukenblok voorzien van Miele vaatwasser en toilet. Archiefruimte (7,3 m²) en een vergaderzaal. (15,4 m²) Achterin het pand is er een magazijnruimte. Via de archiefruimte of via de elektrische garagedeur naast het object komt u in deze garage met opslagruimte van 55,4 m² Kantoorruimte begane grond: 60 m² Magazijnruimte: 55 m² Totale bedrijfsruimte: 115 m²

Eerste verdieping

Eerste verdieping: Via een trap bij de entree pand bereikt u de verdieping. Zowel kantoor als woning zijn apart afsluitbaar. Eerste verdieping verblijfsruimte 60 m² bestaande uit een woonkamer met open keuken met diverse inbouw apparatuur zoals een vaatwasser, een slaapkamers en een badkamer. Alle ruimtes zijn keurig voorzien van vloerbedekking, gordijnen en stucplafond. Via de slaapkamer komt u op het ruime dakterras op het zonnige westen (18 m²)

Tweede verdieping

Tweede verdieping: Overloop en twee slaapkamers van 10 m²

Bijzonderheden:

  • Het gehele object is voorzien van rolluiken
  • Gescheiden CV installatie voor begane grond de kantoren en de woning
  • Ringleiding voor het inprikken Wifi en computers

Ligging : Centraal gelegen tussen centrum ’s-Hertogenbosch en Rosmalen ligt Hintham. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, rustig gelegen in een sfeervolle nostalgische wijk. Heeft u interesse in deze bedrijfsruimte aan de Oranje Nassaustraat 1-1A Rosmalen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
145 m²
Perceeloppervlakte
200 m²
Inhoud
791 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Oranje Nassaustraat Rosmalen

Extra informatie

Garage
Alarminstallatie
Rolgordijnen
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.975 p/m
Beschikbaar per
Direct