Advertentie verwijderd

Appartement Sint Jorisstate in Rosmalen

5246 TC Rosmalen (Noord-Brabant)

€1.050 Huurprijs p.m.
68 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Vlakbij de gezellige Bossche binnenstad, de snelwegen A2 en A59 én NS-station Oost ligt de wijk Hintham-Noord. Met voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, zorg en recreatie binnen handbereik, is dit een heerlijke wijk om te wonen.

Het appartementengebouw Sint Jorisstate ligt aan de doorgaande weg van Rosmalen naar ’s-Hertogenbosch en in de nabijheid van Het IJzeren Kind, een prachtige waterplas. In het groene park rondom de plas kunt u een mooie wandeling maken en genieten van een fantastisch uitzicht over Het IJzeren Kind. Het winkelcentrum met onder andere de Lidl en de Jumbo is op loopafstand gelegen.

ALGEMEEN: Deze woning is gelegen op de begane grond in een appartementencomplex met lift. Het appartement ligt weliswaar op de begane grond maar is wel gesitueerd boven de bergingen, waardoor het appartement verhoogd boven het maaiveld ligt.

INDELING:

Centrale entree: De overdekte hoofdingang van Sint Jorisstate is gesitueerd aan de weg Hintham. Vanuit de hal is het trappenhuis en de lift naar de verdiepingen bereikbaar. Tevens is hier de deur naar de parkeerplaatsen en de bergingen.

Woning: Achter de voordeur komt men in een ruime hal. Deze ontsluit alle vertrekken en heeft bovendien een aparte (berg)kast waar de cv-ketel is gesitueerd.

De heerlijk lichte woonkamer is gelegen aan de zuidzijde en geeft onder meer toegang tot het balkon dat tevens op het zuiden is gelegen. Op dit balkon kan men heerlijk beschut genieten van het uitzicht op zowel de kerk als het leven op straat. De half-open keuken maakt deel uit van de woonkamer en is voorzien van diverse apparatuur.

De badkamer is deels betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en een wasmachine aansluiting. Dit appartement beschikt over een deels betegeld separaat toilet wat men bereikt vanuit de hal.

De twee slaapkamers liggen aan de galerijzijde.

PARKEREN: Aan de achterzijde van het appartementencomplex is het parkeerterrein gelegen. Er is een brede, overdekte parkeerplaats die behoort tot het appartement. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om een overdekte parkeerplaats bij te kopen.

FIETSENSTALLING EN BERGING: Op de begane grond van het appartementengebouw bevinden zich de gezamenlijke fietsenstalling en de bergingen van de appartementen. Er zijn twee bergingen die bij het appartement behoren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
68 m²
Perceeloppervlakte
65 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Sint Jorisstate Rosmalen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Direct