Advertentie verwijderd

Appartement Raadhuisstraat in Rosmalen

5241 BL Rosmalen (Noord-Brabant)

€1.330 Huurprijs p.m.
82 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

In 2018 gerealiseerde appartementen in “T Huys” aan de Raadhuisstraat 6, hartje centrum van Rosmalen, op 1 minuut loopafstand van de Driesprong en alle winkels, restaurants, cafés en terrassen. Het NS station van Rosmalen en de uitvalswegen (A50 en A2) zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Rosmalen beschikt tevens over een prachtige natuur in de nabije omgeving zoals de Wamberg en niet te vergeten de Zandverstuiving. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch is snel en makkelijk bereikbaar.

Je komt binnen via de ruime centrale entree op de begane grond. Met de lift of via het trappenhuis bereik je de eerste verdieping waar zich 4 appartementen bevinden. Raadhuisstraat 6E is gelegen op deze eerste verdieping en beschikt over 2 slaapkamers en er zit een groot dakterras bij.

Parkeren Bij het appartement is een parkeerplaats te huur, gelegen achter de appartementen, à € 60,- per maand. In de nabije omgeving kan men kort parkeren in de zogeheten blauwe zones. Dit is met de parkeerschijf gratis parkeren voor maximaal 2 uur.

Disclaimer: Aan de inhoud van onze webpagina’s, plattegronden, foto’s/visuals en teksten is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan onze organisatie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Aan de inhoud kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van haar website en andere uitingen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
1260 m²
Inhoud
265 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Raadhuisstraat Rosmalen

Extra informatie

Tuin
Garage
Douche
Mechanische ventilatie
Kabel TV
Lift
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.330 p/m
Beschikbaar per
Direct