Advertentie verwijderd

Kamer Pleinweg in Rotterdam

3083 EG Rotterdam (Zuid-Holland)

€550 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Nette kamer gelegen in Rotterdam-Zuid. De kamer is zeer centraal gelegen nabij het winkelcentrum Zuidplein, openbaar vervoer (metrostation Zuidplein) en uitvalswegen.

De kamer bevind zich op de top etage aan de voorzijde en is voorzien van een nette laminaat vloer. Daarnaast beschikt deze kamer over een eigen dakterras!

De keuken, badkamer en toilet gedeeld met twee medebewoners (2 meiden) Verder zijn alle faciliteiten onlangs gerenoveerd.

Kortom, een fijne kamer op een goede locatie!

Huurcondities:

Huurprijs: €550,- De kosten voor gas, water, elektra, internet/TV zijn op rekening van verhuurder en inbegrepen in de huurprijs als voorschot. Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal van 3 keer de huurprijs. Waarborgsom: staat gelijk aan twee maanden huur Huurperiode: minimaal 12 maanden Wijze van oplevering: deels gestoffeerd

Let op!: voor deze kamer is een huisvestingsvergunnign vereist. Wil je weten welke eisen de gemeente steld om hiervoor in aanmerking te komen: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend. Voldoet je niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien je over een borgsteller beschikt. De inkomenseis voor een borgsteller staat gelijk aan 5 maal de maandhuur bruto.

---

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Rotterdam

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam Sionstraat 13a 3061 EP Rotterdam

T:telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1939
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Pleinweg Rotterdam

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 550 p/m
Beschikbaar per
Direct