Advertentie verwijderd

Appartement Fluitstraat in Rotterdam

3028 VE Rotterdam (Zuid-Holland)

€650 Huurprijs p.m.
54 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

3-kamer appartement per direct beschikbaar: Dit appartement is gelegen in de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse. Historische bezienswaardigheden in Delfshaven of het centrum van Schiedam zijn binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen kunnen gehaald worden in de winkels aan de Franselaan of bij de diverse megastores aan de Vierhavenstraat.

Gezamenlijke entree. Trap naar de 2e etage. Binnenkomst in de hal die toegang geeft tot de diversen vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Via de slaapkamer is het zeer royale balkon te bereiken. De keuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis en een magnetron. De betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel met spiegel. Er is een kleine, tweede kamer aanwezig die gebruikt kan worden als werk of kledingkamer. De woning wordt kaal opgeleverd, je moet dus zelf een vloer leggen.

Per direct beschikbaar De genoemde huurprijs is excl. nutsvoorzieningen NIET geschikt voor woningdelers of gezinnen, maar maximaal voor een stel Borg is gelijk aan twee maanden huur De minimale inkomenseis is 3 tot 4 keer de huurprijs bruto per maand op basis van één inkomen uit werk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1950
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Fluitstraat Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 650 p/m
Beschikbaar per
Direct