Advertentie verwijderd

Appartement Hollands tuin in Rotterdam

3078 EE Rotterdam (Zuid-Holland)

€935 Huurprijs p.m.
99 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

VERHUURD.

U zoekt een nette 4-kamer huurwoning met balkon, berging en parkeerplaats ? Stop met zoeken, dat kan in deze ruime 4-kamerwoning (ca. 99m2) op de 3e verdieping in De Ooievaar.

Inkomensnorm bruto jaarinkomen minimaal € 45.000 bruto per jaar.

Wonen in De Ooievaar betekent wonen in een groen IJsselmonde, met de uitstraling van een dorp en met de dynamiek en voorzieningen van de stad binnen handbereik. Vanuit de woningen in De Ooievaar heeft u een prachtig uitzicht over de wijk en zelfs Rotterdam.

Het winkelcentrum Keizerswaard voor de dagelijkse boodschappen en park de Twee Heuvels zijn op loopafstand aanwezig. Maak direct een afspraak voor een bezichtiging.

Voor en door bewoners Dat is IJsselmonde ten voeten uit. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJselmonde ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas. Oppervlakte woning ca. 99m2; Oppervlakte balkon ca. 9m2;

Kale huurprijs € 935,29 per maand excl. servicekosten; Servicekosten €60,40- per maand; Minimale huurtermijn 6 maanden; Inkomensnorm bruto jaarinkomen minimaal € 45.000 bruto per jaar; Bouwjaar 2012; Geen borg van toepassing; Verplichte afname van een serviceabonnement ca € 5,50 incl. BTW per maand (1e jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar); Eigen parkeerplaats op overdekte parkeerplaats; Voor de eventuele acceptatie vindt gezien de rustige leefstijl in het complex eerst een kennismakingsgesprek plaats; Er is vloerverwarming aanwezig; Stadsverwarming verplicht via NUON; Fietsenberging op de 1ste verdieping bereikbaar met speciale fietslift.

Kenmerken

Per direct beschikbaar; Oppervlakte woning ca. 99m2; Oppervlakte balkon ca. 9m2; Kale huurprijs € 935,29 per maand excl. servicekosten; Servicekosten €60,40- per maand; Minimale huurtermijn 6 maanden; inkomensnorm bruto jaarinkomen minimaal € 45.000 bruto per jaar; Bouwjaar 2012; Geen borg van toepassing; Maximaal 2 kinderen toegestaan per appartement; Verplichte afname van een serviceabonnement ca € 5,50 incl. BTW per maand (1e jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar); Eigen parkeerplaats op overdekte parkeerplaats; Voor de eventuele acceptatie vindt gezien de rustige leefstijl in het complex eerst een kennismakingsgesprek plaats; Er is vloerverwarming aanwezig; Stadsverwarming verplicht via NUON; Fietsenberging op de 1ste verdieping bereikbaar met speciale fietslift.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
99 m²
Perceeloppervlakte
99 m²
Inhoud
257 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Hollands tuin Rotterdam

Extra informatie

Garage
Kabel TV
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
Aan rustige weg
In woonwijk
Open ligging
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 935 p/m
Beschikbaar per
Direct