Advertentie verwijderd

Kamer Oudedijk in Rotterdam

3061 AL Rotterdam (Zuid-Holland)

€560 Huurprijs p.m.
30 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Te huur op de Oudedijk in Kralingen; een onwijs leuke kamer van +/- 30m2! De kamer heeft veel lichtinval en een nette laminaatvloer. In de nabije omgeving bevinden zich de Erasmus Universiteit, de Kralingse Plas en het openbaar vervoer. Neem tram 7, welke bijna voor de deur stopt en binnen nog geen 10 minuten sta je op Centraal Station Rotterdam! Tevens bevinden zich aan de Vlietlaan allerlei leuke winkels en eetgelegenheden, ook de Albert Heijn is op loopafstand.

De kamer is groot genoeg om een slaap-en woongedeelte te creëren en is voorzien van een eigen wastafel met spiegel. De keuken, toilet en douche wordt gedeeld met één vrouwelijke medebewoner ( vrouwelijke studente ). Verwarming middels centrale verwarming.

Uitermate geschikt voor serieuze student of young professional!

**Huurcondities: ** Huurprijs: €560,00 inclusief voorschot G/W/E/ TV/internet Waarborgsom: €560,00 Inkomenseis: minimaal 3,5 keer de huur bruto Huurperiode: minimaal 12 maanden Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid Wijze van opleveren: deels gestoffeerd, laninaat vloer, raambekleding en medegebruik wasmachine

Bewoning is enkel mogelijk voor 1 persoon! Voldoe je niet aan de inkomenseis mag er gewerkt worden met een garantstelling vanuit de ouders.

---

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Rotterdam

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam Driemanssteeweg 628 3084 CB Rotterdam

T:telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1910
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Oudedijk Rotterdam

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 560 p/m
Beschikbaar per
Direct