Advertentie verwijderd

Appartement Kelloggplaats in Rotterdam

3068 JG Rotterdam (Zuid-Holland)

€990 Huurprijs p.m.
87 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Dit 4-kamer appartement van 87m2 (2 slaapkamers) met balkon bevindt zich op de 2e verdieping van de Wiardaflat te Ommoord (8 woonlagen in totaal).

De woning is eind 2018 voorzien van een nieuw keukenblok. De woning komt nu per maart 2020 beschikbaar en zal worden voorzien van een badkamermeubel.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Een plattegrond van dit type 4-kamerwoningen is bijgevoegd. Op de plattegrond is een muur tussen slaapkamer 3 en de woonkamer te zien, deze muur is verwijderd. De woning beschikt dus over een zeer ruime woonkamer, let er echter wel op dat er nog maar 2 slaapkamers aanwezig zijn.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 990,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot servicekosten en stookkosten a € 86,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.076,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5x bruto de maandelijkse huur, d. w. z ten minste € 3.465 euro bruto per maand.

Bezichtigingen kunnen worden ingepland in samenspraak met de huidige huurders. Deze willen graag de vloer en eventueel raambekleding ter overname aanbieden. U kunt ons aangeven wanneer een bezichtiging u het beste uitkomt waarna wij dit voor zullen leggen aan de huidige huurders.

De foto’s zijn ter indicatie aangezien het appartement nog bewoond wordt. Aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1970
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kelloggplaats Rotterdam

Extra informatie

Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 990 p/m
Beschikbaar per
Direct