Advertentie verwijderd

Appartement Bergweg in Rotterdam

3037 EP Rotterdam (Zuid-Holland)

€900 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Ruim en karakteristiek 3-kamerappartement op de 1e verdieping met balkon. Het appartement kenmerkt zich door de hoge plafonds, nette afwerking, lichte woonkamer, 2 slaapkamers en de centrale ligging.

Het appartement ligt op een zeer goede en gunstige locatie in de gewilde wijk Bergpolder. Het is ca. 8 minuten lopen naar het Centraal Station en tram 25 stopt voor de deur. In de directe omgeving bevinden zich horecagelegenheden en het winkelcentrum Eudokiaplein met diverse winkels en supermarkten. Daarnaast is er voldoende recreatie in de buurt, zoals Diergaarde Blijdorp, (buiten)zwembad van Maanen, tennispark Blijdorp en het Vroesenpark. Verder zijn de uitvalswegen (A20 en A13) op korte afstand.

Het appartement is zeer goed onderhouden en o.a. voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing. De badkamer is onlangs gerenoveerd en heeft een luxe uitstraling, hang toilet, ligbad, spotjes en een aansluiting voor de wasmachine.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvoer.

**Indeling: ** Gang, toegang tot de woning en toegang tot een kamer aan de voorzijde. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde, met veel lichtinval. De badkamer en slaapkamer, met een 'werkkamer'vind u aan de acherzijde. Eveneens de keuken die toegang geeft tot het balkon.

Kortom een nette woning welke zo te betrekken is.

De huur is inclusief, voorschot gas, water en electra.

Huurcondities:

Huurprijs: €900,00 inclusief gas/water/licht Inkomenseis: minimaal 3 maal de brutohuurprijs Huurperiode: min. 12 maanden Wijze van oplevering: deels gestoffeerd

---

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Rotterdam

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam Driemanssteeweg 628 3084 CB Rotterdam

T:telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Bergweg Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar