Advertentie verwijderd

Huis Botmeer in Rotterdam

3068 KR Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.000 Huurprijs p.m.
110 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

verhuurd

Zevenkamp het wonen waard.

Inkomensnorm: minimaal € 45.000 bruto per jaar

Aan deze rustige straat vindt u deze ruime en direct te betrekken 4-kamer eengezinswoning (ca. 110m2) met voor- en achtertuin. Het Zuidelijk Wijkpark, Rietveldpark en Wollefoppenpark liggen op loopafstand. Bel direct voor een bezichtiging.

Rustig, gezellig en vooral groen Zevenkamp is gelegen in de luwte van het stadshart. Niet alleen de wijk heeft een groene aanblik, ook de omgeving is rijk aan natuur: het wijkpark Ommoordse Veld, de Bergse Plassen en de Rottemeren. En dan zijn er nog recreatiegebied het Kralingsebos en een stadsstrand aan de Zevenhuizerplas.

Overige voorzieningen De afstand naar het centrum is goed te overbruggen, met de auto en het openbaar vervoer. Via de A20 is de wijk snel te bereiken en te verlaten. En verder is het metrostation de Tochten op loopafstand. U kunt de dagelijkse boodschappen doen in winkelcentrum Hesseplaats, Ambachtsland of de Binnenhof. Het bekende Alexandrium en Capelle Woonboulevard zijn nabij, evenals het station Alexander (metro/bus/trein).

Indeling Begane grond Entree aan de straatzijde, hal met toegang tot het toilet en de trap naar de eerste verdieping, woonkamer aan de achterzijde en eenvoudige keuken aan de voorzijde. De achtertuin is te bereiken via de woonkamer, via de tuin bereikt u de berging.

1e verdieping Overloop, drie slaapkamers en de badkamer.

2e verdieping Ruime zolderverdieping.

Algemeen: Oppervlakte ca. 110m2; Huurprijs € 1.000,- per maand excl. servicekosten; Oplevering per direct; Bouwjaar omstreeks 1981; Verwarming en warmwater door middel van stadsverwarming Huurvoorwaarden: Minimaal huurtermijn van 6 maanden; Geen borg van toepassing; Inkomensnorm: minimaal € 45.000 bruto per jaar

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
90 m²
Inhoud
280 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Botmeer Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Kabel TV
Dakraam
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
Aan rustige weg
In woonwijk
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar