Advertentie verwijderd

Appartement Dordtselaan in Rotterdam

3081 BP Rotterdam (Zuid-Holland)

€600 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers

Over deze woning

!! IN OPTIE !!

Vanwege de vele aanvragen voor deze woning is het alleen mogelijk om online te reageren. Telefonische aanvragen worden niet in behandeling genomen.

De Dordtselaan is een levendige straat en heeft een groot aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand is het winkelcentrum Zuidplein te bereiken. Het openbaar vervoer en de randwegen zijn goed en snel te bereiken. Het centrum van Rotterdam is via de Maastunnel te bereiken en op ca. 15 minuten afstand.

2e Verdieping: Entree appartement, overloop met toegang tot keuken, slaapkamer I, woonkamer en toilet. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over grote raampartijen met veel lichtinval. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Badkamer met toilet is volledig betegeld.

Huurcondities: Huurprijs: €600,- exclusief GWL TV/internet Waarborgsom: 2 maal de huurprijs Inkomenseis: minimaal 3 keer de huur bruto Huurperiode: bepaalde tijd max. 24 maanden Toewijzing: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

Kolpa VVS werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

Kolpa VVS Schieweg 34d 3039 BB Rotterdam T:telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Dordtselaan Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar