Advertentie verwijderd

Appartement Eendrachtsweg in Rotterdam

3012 LG Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.375 Huurprijs p.m.
70 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Deze twee kamer woning is gelegen op de bovenste verdieping (3e) van dit monumentale pand aan de mooie Eendrachtsweg, in het centrum van Rotterdam.

De woning is voorzien van mooie houten balken aan het plafond in de gezellige woonkamer en een volledig ingerichte open keuken. De woning is gelegen op loopafstand van de winkelstraten van Rotterdam en nabij openbaar vervoer, het metrostation Eendrachtsplein ligt op 5 minuten loopafstand van het appartement. De supermarkt is aan de overkant van de woning en de bruisende Witte de Withstraat om de hoek van het appartement. Deze straat is misschien wel een van de coolste straten van Rotterdam en de thuisbasis van vele populaire bars, café's en restaurants.

De Eendrachtsweg ligt aan een gracht die helemaal vanaf het centraal station Rotterdam loopt. Volg deze gracht gedurende 5 minuten op de fiets en je komt uit op het centraal station.

Als u op zoek bent naar een leuk appartement omgeven door alle dagelijkse voorzieningen en gelegen op een levendige plek in de stad, dan is dit misschien wel de perfecte match!

LET OP: de afbeeldingen getoond in de advertentie zijn een mix van foto's van de woning met en zonder accessoires.

De aangeboden staat van object is gebaseerd op een huurprijs inclusief meubilering en exclusief alle toebehoren.

De woning wordt aangeboden voor een totale huurprijs inclusief nutsvoorzieningen en internet/tv pakket van 1.500 euro per maand.

Privé parkeren is mogelijk voor 75 euro extra per maand.

Neem contact met ons op om een ??bezichtiging in te plannen!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Eendrachtsweg Rotterdam

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.