Advertentie verwijderd

Studio Mathenesserlaan in Rotterdam

3023 GE Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.095 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Nieuw gemeubileerd en geheel gerenoveerde studio op de 3e verdieping aan de statige en historische Mathenesserlaan in het centrum van Rotterdam.

Het pand uit 1911 verkeert in een klassiek statige sfeer en is getransformeerd naar een complex met hoogwaardig en geheel gerenoveerde appartementen en studio's met behoudt van de historische grandeur.

Het geheel is gelegen in de populaire wijk het Nieuwe Westen op loopafstand van de winkelstraat de Nieuwe Binnenweg met een grote diversiteit van winkels en diverse eetgelegenheden. De buurt heeft een mooie mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse mentaliteit.

Indeling;

Entree 3e verdieping, de studio is gelegen aan de achterzijde met hoge plafonds. Hel slaapgedeelte is afgescheiden door een halve wand , de keuken is ook gelegen aan de achterzijde en is voorzien van alle apparatuur. De moderne badkamer met toilet en douche en wasmachine en droger.

Voorwaarden;

Voorwaarden:

  • Aanvaarding per direct
  • Geschikt voor maximaal 1 persoon.
  • Minimale huurtermijn van 12 maanden
  • De waarborgsom bedraagt € 1750,-
  • De huurprijs is exclusief gas, water en elektra, internet etc
  • De studio is enkel gemeubileerd te huren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
1911
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Mathenesserlaan Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.