Advertentie verwijderd

Appartement Grote Beer in Rotterdam

3067 TR Rotterdam (Zuid-Holland)

€895 Huurprijs p.m.
71 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD!

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD!

Ruime 3-kamer huurwoning op de 1e verdieping (ca. 71m2) met balkon en berging in de onderbouw. En het winkelcentrum Alexandrium en NS-station Alexander voor de deur.

Schitterend wonen aan de rand van Rotterdam Aan de oostkant van Rotterdam, grenzend aan Capelle aan den IJssel ligt de wijk Oosterflank. De wijk biedt een rustige woonomgeving met een groot en afwisselend winkelaanbod. De meeste van deze voorzieningen zijn geconcentreerd in en om de winkelcentra Alexandrium I, II en III. Voor sport en recreatie kunt u terecht in Sporthal Alexander en het Capelse Schollebos. Op een steenworp afstand ligt het Hoge Bergse Bos en de Kralingse Plassen. Met de auto of NS-intercity-station Alexander of de Metro bent u zo in het centrum van de stad.

Begane grond Representatieve en afgesloten centrale entree met postvakken en twee liften. Op beletage zijn de bergingen gelegen en in de afgesloten garage de parkeerplaats en collectieve fietsenstalling.

Begane grond

Representatieve en afgesloten centrale entree met postvakken en twee liften. Op beletage zijn de bergingen gelegen en in de afgesloten garage de parkeerplaats en collectieve fietsenstalling.

1e verdieping Entree, hal, woonkamer met balkon en keuken aan de Grote Beerzijde, bijkeuken, twee slaapkamers aan de Alexandriumzijde, toilet en badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

Circa afmetingen: Woonkamer 6,60 x 4,40/2,70; Keuken 2,50 x 2,10; Slaapkamer 5,10 x 2,80; Slaapkamer 3,20 x 2,40/2,00; Balkon 6,5 x 1,50.

Kenmerken

Oppervlakte ca. 71m2; Huurprijs € 895,00 per maand excl. servicekosten; Servicekosten € 42,00 per maand; Verplichte afname van een parkeerplaats € 100,00 per maand; Eenmalige kosten voor een naamplaatje € 45,00; Bruto inkomensnorm 4x de kale huurprijs; 1 maand borg van toepassing; Oplevering in overleg; Bouwjaar omstreeks 2004; Minimale huurperiode 1 jaar.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppevlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderzins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
185 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Grote Beer Rotterdam

Extra informatie

Garage
Kabel TV
Lift
Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct