Advertentie verwijderd

Appartement Theresiaplein in s-Heerenhoek

4453 BV s-Heerenhoek (Zeeland)

€895 Huurprijs p.m.
97 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Algemene omschrijving van deze woning

Aan de rand van de bebouwde kom van ’s-Heerenhoek staat het jonge appartementencomplex “Theresiahof”. Op het mooiste stekje van het gebouw, op de hoek van de eerste verdieping, bieden wij dit ruime appartement met 2 slaapkamers en flink balkon te huur aan.

Het appartement is door de vele raampartijen heerlijk licht.

Let wel, het betreft een appartement in een seniorencomplex. Als bewoner dient u te beschikken over de minimale leeftijd van 55 jaar.

Indeling

U betreedt het gebouw via elektronische schuifdeuren waarna u de imposante hal binnenkomt. De eerste verdieping kunt u zowel via de lift als het trappenhuis bereiken. Aangekomen op de eerste verdieping wandelt u over de galerij naar het appartement.

U komt het appartement binnen in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De L-vormige woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en geeft toegang tot het ruime balkon.

Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heeft u een fraai en weids uitzicht. Aan de voorzijde kijkt u de Willibrordusstraat in, en aan de zijkant ziet u de basisschool en de speeltuin.

De lichte open keuken in hoekopstelling is netjes uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het appartement is uitgevoerd met 2 royale slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De badkamer is compleet uitgevoerd met een wastafelmeubel, toilet en ruime douche.

Voorts is er een tweede (apart) toilet en een flinke binnenberging. Hier hangt de cv-ketel, de mechanische ventilatie-unit en is de aansluiting voor de wasmachine. Er is voldoende ruimte over voor het plaatsen van bijvoorbeeld een diepvries.

Op de begane grond is er een flinke buitenberging gesitueerd voor bijvoorbeeld de stalling van (elektrische) fietsen.

Om het appartement snel te bereiken kunt u ook gebruik maken van de wenteltrap die uitkomt naast het appartement.

Extra informatie

  • Het betreft hier een seniorencomplex waarbij u als huurder over de minimale leeftijd van 55 jaar dient te beschikken.
  • Naast de huurprijs worden er maandelijks ook servicekosten in rekening gebracht ter hoogte van € 45,00. De servicekosten bestaan o.a.; schoonmaak algemene ruimtes, energieverbruik algemene ruimtes en het liftgebruik.
  • U kunt als bewoner van een appartement een beroep doen op de diensten van SVRZ, een zorginstelling die faciliteiten in het complex biedt.
  • De woning wordt met hoogwaardige stoffering opgeleverd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2010
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
97 m²
Inhoud
315 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Theresiaplein s-Heerenhoek

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar