Advertentie verwijderd

Appartement Provincialeweg in Schalkwijk

3998 JK Schalkwijk (Utrecht)

€1.000 Huurprijs p.m.
92 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

--> In verband met het Corona virus bieden wij ook bezichtiging aan middels Whatsapp videocall. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ruim 2-kamer appartement (92m²) in een rijksmonument in het landelijke Schalkwijk

Huurprijs: € 1250,00 inclusief G/W/E, internet/tv Staat: Gemeubileerd Beschikbaar per: in overleg

Gelegen in een prachtig vrijstaand rijksmonument ‘Het Lekdijkhuis’, ligt op de bovenste etage dit mooi afgewerkt en gemeubileerd appartement van circa 92m². Het Lekdijkhuis is gelegen op de Provincialeweg, dicht aan de Lek, met een weids uitzicht over de groene en landelijke omgeving. De klassieke stijl van het huis is ook in het appartement terug te zien in elementen als de paneeldeuren en het balkenplafond. De bovenste etage is zowel via de trap als de lift te bereiken. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met kleine open keuken welke nog wordt voorzien van een elektrische kookplaat. De slaapkamer is ook ruim van opzet en is voorzien van tweepersoonsbed en grote vaste kasten. De verzorgde badkamer is voorzien van ligbad, separaat douche, wastafel en toilet.

Locatie: Het Lekdijkhuis is gelegen in Schalkwijk, gemeente Houten. In het dorp zelf vindt u alle benodigde voorzieningen zoals sportfaciliteiten, huisartsenpost, restaurants en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Schalkwijk ligt op korte afstand van Houten, Nieuwegein en Culemborg. Omdat dit midden in een recreatief ontwikkelingsgebied van de Hollandse Waterlinie ligt, zijn er diverse wandel- fiets- en kanoroutes. Er is een bushalte tegenover de kruising met bus richting Houten.

Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op Tel. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of e-mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1866
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Provincialeweg Schalkwijk

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar