Advertentie verwijderd

Huis Bonkenhaveweg in Sint Jansklooster

8326 CL Sint Jansklooster (Overijssel)

€100 Huurprijs p.m.
81 m²
3 kamers
1969

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Deze ruime eengezinswoning in Sint Jansklooster beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, aparte doucheruimte, toiletruimte en een voor- én achtertuin.

Ben je op zoek naar woonruimte in Meppel of Emmeloord? Deze zeer betaalbare woning ligt op 20 minuten rij-afstand en Zwolle ligt op een half uurtje rijden. We kunnen dus met recht zeggen dat dit de goedkoopste woning van de regio is!

Locatie antikraakwoning

Het pittoreske Sint Jansklooster behoort tot gemeente Steenwijkerland en ligt tussen Meppel en Emmeloord (bereikbaar via ofwel de A6 of de A32). Een bekend natuurgebied in de buurt is Nationaal Park Weerribben-Wieden waarbij je ook het bezoekerscentrum De Wieden kunt vinden.

Sint Jansklooster beschikt over een prima busverbinding en eigen winkelcentrum. Je kunt jouw auto gratis parkeren in één van de parkeervakken in de straat. Houd je van rustig wonen? Dan is dit voor jou dé ideale woonplek!

Maandelijkse kosten

Bij twee personen bedragen de kosten € 100,- p.p. per maand. Toch alleen wonen? Dan vragen we € 150,- per maand. De genoemde bedragen zijn exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Let op: De foto's betreffen een vergelijkbare woning.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Bonkenhaveweg Sint Jansklooster

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 100 p/m
Beschikbaar per
Direct