Advertentie verwijderd

Appartement Rijksweg Noord in Sittard

6136 AJ Sittard (Limburg)

€700 Huurprijs p.m.
72 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: Modern instapklaar 2 slaapkamer appartement nabij het centrum van Sittard.

Middels de entree komt u in de centrale hal met tegelvloer welke toegang geeft tot alle vertrekken. De keuken is voorzien van oven/gasfornuis en afzuiging. Het toilet heeft een zwevend toilet en is netjes betegeld en is separaat. De nette badkamer beschikt over een wastafel en bad/douche combinatie. Er is een ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde. De andere slaap/werk kamer ligt aan de voorzijde en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

De woonkamer geniet veel lichtinval en is ruim van opzet. De woonkamer heeft tevens een apart eetgedeelte geeft direct toegang tot het balkon. Het gehele appartement is zeer netjes afgewerkt en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. In het souterrain bevind zich een aparte bergruimte.

LET OP: De huurprijs is exclusief elektra, water en exclusief €85,00 service kosten, LET OP: dit is inclusief gas (inclusief stookkosten) en kosten linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. de algemene ruimten in het complex. Er is geen lift aanwezig.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1962
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rijksweg Noord Sittard

Extra informatie

Balkon
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 700 p/m
Beschikbaar per
Direct