Advertentie verwijderd

Appartement Rosmolenstraat in Sittard

6131 HZ Sittard (Limburg)

€800 Huurprijs p.m.
67 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

In hartje centrum van Sittard ligt dit hoekappartement met uitzicht op het Tempelplein en het Stadspark. Dit appartement met eigen parkeerplaats en berging ligt op de 3de verdieping en is ideaal voor de echte stadsliefhebbers.

Begane grond: Eigen parkeerplaats achter afgesloten hekwerk. Eigen berging Centrale betegelde entree met elektrische deur, brievenbussen en liftinstallatie.

3e verdieping: Middels lift bereikbaar galerij met toegang tot het appartement met o.a. ruime woonkamer, twee slaapkamers, gesloten keuken en een balkon met uitzicht over het Tempelplein.

Woonkamer: De ruime woonkamer met laminaatvloer biedt veel lichtinval en een fraai uitzicht over het Tempelplein. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco.

Keuken: De gesloten keuken met vinylvloer beschikt over een eenvoudige keukeninstallatie.

Slaapkamers: Slaapkamer 1 met laminaatvloer is voorzien van een muurkast. Slaapkamer 2 met laminaatvloer

Badkamer: De badkamer is 3/4 betegeld en is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel, witgoedaansluitingen en standplaats CV-ketel.

Toilet: Betegeld toilet

Balkon: Vanuit de woonkamer bereikbaar balkon (ca. 5 m²) biedt een fraai uitzicht over het Tempelplein.

BIJZONDERHEDEN:

  • Huurprijs € 800,00 per maand exclusief € 50,00 servicekosten
  • Huurperiode is minimaal 1 jaar
  • Dit appartement is v.v. een vaste parkeerplaats op een afgesloten buitenterrein.
  • Woonoppervlakte: 67 m²
  • cv combiketel uit 2020
  • Huurprijs excl. gas - water - licht
  • Huurders dienen over vaste inkomsten te beschikken
  • Waarborgsom 2 maanden huur
  • Aanvaarding direct

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
67 m²
Inhoud
195 m³
Aantal kamers
5 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Rosmolenstraat Sittard

Extra informatie

Garage
Douche
Kabel TV
Airco
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar