Advertentie verwijderd

Huis Klein Zundertseweg in Sprundel

4714 RR Sprundel (Noord-Brabant)

€1.500 Huurprijs p.m.
150 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur, vrijstaande woning in buitengebied Sprundel.

Vrijstaande woning met garage, gesitueerd op een landelijke woonlocatie in het buitengebied van Sprundel.

De woning is recentelijk gerenoveerd. De gehele buitenzijde van de woning is opnieuw geschilderd, alle kozijnen zijn vervangen en de woning is geïsoleerd. Daarnaast is de woning voorzien van een nieuwe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Ook het toilet is volledig vernieuwd. De woonkamer en de slaapkamers zijn geschilderd, er liggen geen vloeren.

U komt de woning binnen in de ruime entree met tegelvloer. Vanuit de entree bereikt u de ruime en lichte woonkamer, het toilet, de badkamer en de slaapkamers. Vanuit de woonkamer bereikt u de eetkamer en de keuken.

Tuin Een gedeelte is in gebruik als siertuin, gesitueerd rondom de woning en is aangelegd middels gazon, bestrating en terras. Bij de woning hoort een grote garage.

Nabij natuurgebied “de Lokker” en landgoed “de Pannenhoef”. Dit landgoed bestrijkt een natuurgebied van ca. 700 ha. bestaande uit heide, vennen, moerassen en uitgestrekte wandel-, fiets en paardenroutes. Het centrum van Sprundel met diverse voorzieningen zoals o.a. winkels, scholen en een kinderopvang is binnen enkele kilometers bereikbaar. Daarnaast heeft Sprundel een bloeiend verenigingsleven. De grotere steden zoals Breda, Roosendaal en Etten-Leur zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar. De uitvalswegen A-58 Bergen op Zoom/Eindhoven en A-16 Rotterdam/Antwerpen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS Wonen telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. / emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Bungalow)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Klein Zundertseweg Sprundel

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Direct