Advertentie verwijderd

Appartement Buxusplaats in Tilburg

5038 HK Tilburg (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
89 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

In het centrum van Tilburg wordt u aangenaam verrast. Aan de Hart van Brabantlaan treft u het unieke appartementencomplex Holland Staete. In Holland Staete vindt u ruimte, rust en comfort. U geniet hier ook van een grote, fraai aangelegde tuin van 3.600m' die 's avonds alleen toegankelijk is voor bevoegden. Het bruisend stadshart van Tilburg ligt om de hoek.

Het appartement is gebouwd in een eigentijdse bouwstijl met een knipoog naar de romantiek. Uw loggia over de gehele lengte van het appartement alsmede uw eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder maken dit appartement zeer aantrekkelijk. Om het gevoel van veiligheid nog eens extra te verhogen, is de parkeerkelder voorzien van een zeer snel sluitend hek.

Wonen in Tilburg is genieten van de gastvrijheid en gemoedelijkheid. Het appartement biedt veel wooncomfort in het hart van de stad met alle stadsfuncties op loopafstand. Wilt u erop uit? Dan stopt het openbaar vervoer recht voor uw deur en bereikt u in no-time de uitvalswegen.

Parterre

Ruime nette entree, brievenbussen, centrale trapopgang en lift.

4e Verdieping

Entree/hal met toilet en aan de rechterzijde de bergruimte, 2 slaapkamers en de badkamer met wastafel, douche en ligbad. Als u bij binnenkomst van uw appartement rechtdoor loopt, komt u uit in de moderne keuken die is uitgerust met een combi-oven, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De halfopen keuken grenst aan uw ruime woonkamer met een op het westen gelegen loggia.

Bijzonderheden

Huurprijs is exclusief servicekosten van euro 50,00 per maand;Het centrum is makkelijk en snel te bereiken (lopend, per auto en per openbaar vervoer);Centraal Station op loopafstand;Bouwjaar 2006;Het complex beschikt over een grote, fraai aangelegde tuin van maar liefst 3.600m';Vanwege het semi openbaar karakter is het complex 's avonds alleen toegankelijk voor bevoegden. Veiligheid en rust worden op deze wijze gecombineerd met de gemakken van een bruisend stadshart om de hoek;Parkeerplaats en ruime berging in de kelder;Het appartement is optimaal ge'soleerd;Loggia op het westen;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Servicekosten

De huurprijs is exclusief servicekosten van euro 50,00 per maand.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro3.980,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2006
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
253 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Buxusplaats Tilburg

Extra informatie

Balkon
Garage
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Direct