Advertentie verwijderd

Kamer Stevenzandsestraat in Tilburg

5021 HA Tilburg (Noord-Brabant)

€395 Huurprijs p.m.
33 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Ruime kamer met slaapzolder te huur in Tilburg

De Universiteit van Tilburg zit op ongeveer 15 minuten fietsafstand. Het Fontys en ROC op 10 minuten fietsafstand. Het bruisende stadscentrum van Tilburg zit op zowel fietsafstand als loopafstand. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, theater, bioscoop en uitgaansmogelijkheden. De uitvalswegen naar Breda, Den Bosch en Eindhoven zijn goed en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving huur kamer Tilburg:

Deze ruime kamer is ongeveer 15 m2 en beschikt over een slaapzolder van 18 m2 en is voorzien van een nette laminaatvloer en een wastafel. Er is een gezamenlijke badkamer en keuken met afwasmachine.

De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt € 395,00 inclusief de kosten voor het verbruik van gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 500,00.

Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
33 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Stevenzandsestraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 395 p/m
Beschikbaar per
Direct