Advertentie verwijderd

Appartement Pastoor Smitsstraat in Tilburg

5014 RH Tilburg (Noord-Brabant)

€720 Huurprijs p.m.
70 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschikbaar per 1 juni: Schitterende loft met buitenruimte en huurtoeslag mogelijkheid te huur in Tilburg

Deze woning beschikt over hoge plafonds en een aparte slaapkamer en een buitenruimte. De moderne keuken is voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. De goed afgewerkte badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Verder is er een separate ruimte met wasmachineaansluiting. Tevens is het gebouw voorzien van fitnessruimte.

Deze zeer ruime loft (70m2) is gelegen in een oud scholencomplex nabij de Hoefstraat. Deze woning is uitermate geschikt voor jonge dynamische bewoners.

Echt op jezelf wonen, maar huishoudelijke en vrijetijdsactiviteiten delen met gelijkgestemden. Hier wordt deze zeldzame combinatie werkelijkheid!

De ruime woonkamer voorzien van mooie laminaatvloer is voorzien van een open keuken die alle functionaliteiten heeft die je mag verwachten.

In de woning vindt je een ruime slaapkamer en een moderne badkamer met aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

De woning heeft een volledig afgesloten buitenruimte en een eigen parkeerplaats.

Door de weloverwogen prijsstelling is het aanvragen van huurtoeslag voor deze woning mogelijk. In de huurprijs zijn de kosten voor de warmte voorziening mee genomen. Het volledige complex is voorzien van zonnepanelen. Alle andere utiliteiten zoals water en stroom dienen zelf te worden afgesloten.

Kale huur €720,- Levering en diensten €97,- 1 parkeerplaats €50,- Vaste prijs warmte voorziening €50,- Totale huurprijs zonder water elektra tv & internet is €917,-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Pastoor Smitsstraat Tilburg

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 720 p/m
Beschikbaar per
Direct