Advertentie verwijderd

Studio Korte Hoefstraat in Tilburg

5046 DA Tilburg (Noord-Brabant)

€625 Huurprijs p.m.
33 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette semi-studio met aparte slaapkamer te huur op een mooie locatie in Tilburg

De semi-studio bevindt zich in de wijk Groeseind op loop- en fietsafstand van het stadscentrum. Er diverse winkels en andere faciliteiten zoals het openbaar vervoer op loopafstand. Verder is de wijk erg centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de straat is er voldoende parkeergelegenheid in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:

De semi-studio beschikt over een eigen woonkamer, aparte slaapkamer en badkamer. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De keuken deel je met de andere medebewoners in het huis. De gezamenlijke keuken heeft een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, wasmachine en wasdroger.

De huurprijs van deze semi-studio in Tilburg bedraagt € 625,00 inclusief een voorschot van de kosten voor energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1.000,00.

Voor meer informatie over het huren van deze semi-studio in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
33 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Korte Hoefstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 625 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar