Advertentie verwijderd

Kamer Abdij van Averbodestraat in Tilburg

5037 CB Tilburg (Noord-Brabant)

€375 Huurprijs p.m.
12 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette kamer te huur op een mooie locatie in Tilburg

De kamer is gelegen in de gewilde wijk de Reit op korte loopafstand naar alle wijkvoorzieningen, zoals basisscholen, winkelcentrum, huisartspraktijk, fysiotherapeut, apotheker, markt, bushalte etc. Met de fiets, bus of auto ben je binnen 5 à 10 minuten in het centrum van Tilburg of bij een van de nabij gelegen winkelcentra "De Westermarkt" of "Burgemeester van de Mortelplein". De kamer is gelegen nabij de Ringbaan West die je snel toegang verschaft tot de diverse snelwegen.

Indeling en omschrijving kamer Tilburg:

Je hebt de beschikking over een nette kamer met veel lichtinval en een nette laminaatvloer. De kamer geniet van veel lichtinval door het grote raampartij.

De gezamelijke ruimtes, zoals de keuken, douche en toilet worden schoongehouden door een werkster en er is ook een wasmachine, buitenruimte en berging aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt € 375,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met € 750,00.

Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
12 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Abdij van Averbodestraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 375 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar