Verhuurd

Huis Hendrik van Tulderstraat in Tilburg

5046 NC Tilburg (Noord-Brabant)

€795 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Het betreft hier een goed onderhouden, ruim en licht hoekappartement op een rustige locatie nabij het centrum van Tilburg. Dit appartement van ca.80m² is gelegen op de 3e verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met veel raampartijen, een open keuken, en biedt een ruime slaapkamer én een extra kamer die dienst kan doen als kinderkamer, kantoor aan huis of kastenkamer.

Deze woning is deels gemeubileerd.

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs

De eerste maand huur bedraagt eenmalig €990 exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele service kosten. (Meer informatie over instaphuurprijs op onze website).

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Algemeen Om in aanmerking te komen voor een Overbruggingsverhuur-woning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een "borgtocht". Bij een borgtocht staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail via huren@ overbruggingsverhuur. nl met de hieronder genoemde gegevens:

  • Uw naam
  • Volledig adres van de door u geselecteerde woning

Bezichtigingen zijn tevens mogelijk in de avonduren en weekenden.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat altijd de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met Overbruggingsverhuur (huren@). Overbruggingsverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2005
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
208 m³
Aantal kamers
3
Adres
Hendrik van Tulderstraat Tilburg

Extra informatie

Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
29 maart 2017