Advertentie verwijderd

Kamer Mgr. van de Weteringstraat in Utrecht

3581 EC Utrecht (Utrecht)

€460 Huurprijs p.m.
13 m²
Gestoffeerd

Over deze woning

In het populaire Utrecht-Oost/Wittevrouwen, dicht bij het gezellige Centrum/Centraal Station en de Universiteit ligt deze lichte studentenkamer met wastafel en gedeelde voorzieningen.

Oppervlakte ca. 13 m2

Indeling/omschrijving: Gemeenschappelijke entree met trapopgang naar overloop met gedeelde voorzieningen. Kamer achterzijde; Ruime lichte kamer van ca. 13 m2 met wastafel.

Bijzonderheden:

 • Oppervlakte: ca. 13 m2
 • Dakterras aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik
 • Huurprijs: € 460,-- inclusief per maand
 • Aanvaarding: 1 maart 2019
 • Borgstelling ouders is vereist
 • De opzegtermijn is 2 kalendermaanden
 • De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
 • Huurperiode: onbepaalde tijd
 • Kosten internet en wasmachine worden gedeeld met de medebewoners in het pand
 • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
 • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
13 m²
Adres
Mgr. van de Weteringstraat Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 460 p/m
Beschikbaar per
Direct