Advertentie verwijderd

Appartement Zandhofsestraat in Utrecht

3572 GG Utrecht (Utrecht)

€925 Huurprijs p.m.
32 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Adres en plaats: Zandhofsestraat te Utrecht

Ligging/Wijk: Utrecht Oost (Wittevrouwen)

Huurprijs: € 925,- per maand (inclusief voorschot gebruikerslasten)

Omschrijving: In de populaire wijk Utrecht Wittevrouwen gelegen, geheel zelfstandig appartement, bestaande uit 2 kamers, keuken en badkamer.

Bijzonderheden:

  • De huurprijs is € 925,- inclusief gebruikerslasten (G/W/E)
  • Profiel huur kandidaat: maximaal 1 persoon
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aanvaarding: 1 juni 2019
  • Totale oppervlakte: circa 32 m2
  • De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Zandhofsestraat Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct