Advertentie verwijderd

Appartement Eisenhowerlaan in Utrecht

3527 HL Utrecht (Utrecht)

€1.449 Huurprijs p.m.
90 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Algemeen

Een ruim 4-kamperappartement met twee balkons op de eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich een inpandige berging. Het gehele appartement is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het casco is goed onderhouden, de woning is net gerenoveerd. Verwarming middels stadsverwarming en warm water middels een boiler. Aan de ingang zijde van het complex is een ruim (gratis) parkeerterrein voorhanden.

Omgeving Gelegen aan de rand van woonwijk Kanaleneiland en Transwijk, nabij groot overdekt winkelcentrum Kanaleneiland en park Transwijk. Gunstige ligging t. o. v. uitvalswegen en openbaar vervoer.

Indeling Complex Portiekflat bestaande uit drie woonlagen, met bergingen in de onderbouw. Centrale entree met elektrisch bediende toegangsdeur met intercominstallatie, postbussen, trappenhuis.

Appartement Gang met garderobe/bergkast, meterkast en licht betegeld toilet. De woonkamer geeft toegang tot het balkon op het Westen. Dichte keuken met toegang tot het balkon gelegen op het . Vanuit de keuken bereikt u de badkamer met wastafel, douche met mengkraan en wasmachine aansluiting. Twee slaapkamers, waarvan één met deur naar het balkon gelegen op het Westen.

Afmetingen Woonkamer 5.19 x 3.75 Keuken 3.04 x 1.97 Balkon 3.60 x 1.15 Balkon 1.52 x 3.75 Slaapkamer 1 4.19 x 3.75 Slaapkamer 2 3.08 x 3.75 Slaapkamer 3 4.06 x 2.20 Badkamer 1.81 x 1.63

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Eisenhowerlaan Utrecht

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.449 p/m
Beschikbaar per
Direct