Advertentie verwijderd

Appartement Oudegracht in Utrecht

3511 AD Utrecht (Utrecht)

€1.795 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Een 3-kamer appartement op een top locatie in het centrum met uitzicht op de gracht waar u kunt genieten van de werfkelders.

Een centrale ligging linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. voorzieningen en bezienswaardigheden. In de buurt zijn veel winkels, cafés, restaurants, sportscholen, musea, en supermarkten. Alles is hier dichtbij. Wat er zoal in de buurt is. Vredenburg, hier vindt u elke woensdag, vrijdag en zaterdag één van de grootste markten in Utrecht. Hier kunt u terecht voor verse vis, vlees, groente, fruit en ander eten. Ook zijn hier genoeg winkels en zit hier het café het Gegeven Paard. Hier kunt u zowel binnen als buiten aan het water zitten, aan de Singel. Hier tegenover zit een heel gezellig straatje waar het populaire restaurant de Spaghetteria zit, maar aan deze straat kunt u nog veel meer diverse restaurants vinden. Daarnaast ligt de woning dichtbij de Nieuwekade. Hier kunt u met lekker weer heel goed aan het water zitten. Verderop zit Roost aan de Singel. Dit is een restaurant, bar, terras en buitenplek ineen op een bijzondere locatie in Utrecht. Verder ligt Wijk C achter de woning. Hier is het café Ouwe Dikke Dries te vinden. Dit café dateert van 1937. Het is een historisch café wat nostalgisch uniek en gezellig is.

Binnen 10 minuten ben je op Het Centraal Station en deze is heel goed te bereiken zowel via binnen als buitenom. Op Vredenburg zit het winkelcentrum Hoog Catharijne en er is een looproute aanwezig om de stationshal te bereiken. Deze route is 24 uur per dag geopend. Daarnaast kunt u ook buitenom het Station bereiken als u bijvoorbeeld met de fiets bent. Er zit hier een grote bewaakte fietsenstalling en de perrons of stationshal zijn via deze stalling goed bereikbaar.

Indeling: Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping met aan de achterzijde een terras. Deze is via de slaapkamer te bereiken.

Bij binnenkomst een huiselijke en warme sfeer door de houten vloer en hier heeft u een prachtig uitzicht over de gracht. In dit gedeelte bevindt zich ook de halfopen keuken. Aansluitend is de hal. Hier heeft u toegang tot de wasruimte en het toilet. Via de hal zijn ook de twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn beide voorzien van ramen en een laminaten vloer. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, een radiator en een wasbak.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling voor expats die tijdelijk in Nederland gestationeerd worden.

Bijzonderheden:

  • Minimale huurperiode 12 maanden voor een aantoonbare tijdelijke duur
  • Inkomenseis: minimaal 3 keer de maandhuur
  • Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Roken niet toegestaan
  • Niet geschikt voor woningdelers
  • Deze woning beschikt niet over een definitieve energielabel
  • Voorbehoud gunning eigenaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Gepubliceerde metingen worden niet NEN gemeten

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Oudegracht Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.795 p/m
Beschikbaar per
Direct