Advertentie verwijderd

Appartement Zilvergeldstraat in Utrecht

3513 VS Utrecht (Utrecht)

€1.295 Huurprijs p.m.
86 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

BEZICHTIGINGSRONDE VOL Ruim appartement van ca 86m2 met 2 slaapkamers aan de Zilvergeldstraat in Utrecht!

Huurprijs: € 1.295,00 per maand, exclusief GWE, internet en gemeentelijke belastingen. Staat: Gestoffeerd (inclusief vloer, raambekleding en keuken apparatuur) Beschikbaar: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

  • Prettige lay-out, appartement is gunstig ingedeeld over 2 verdiepingen
  • Groot zonnig dakterras
  • 2 ruime slaapkamers + bergkamer en buitenberging

EEN KORTE TOUR: Het appartement heeft een woonoppervlakte van 86 m2 en is gebouwd in 1977.

Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen, op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met deels open keuken. De keuken is voorzien van een groot gasfornuis, koelkast en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en de ramen zijn voorzien van keurige raambekleding. Aangrenzend aan de woonkamer en keuken bevind zich het eigen dakterras.

Op de 1e verdieping bevinden zich de 2 ruime slaapkamers, een extra kamer welke gebruikt kan worden als opslag en uiteraard de badkamer.

Op de begane grond is er ook nog een privé berging aanwezig.

LOCATIE: Het appartement is zeer gunstig gelegen nabij (Hoge) scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Voor de dagelijkse boodschappen loop je in een paar minuten naar de Amsterdamsestraatweg, waar zich zowel een aantal supermarkten alsook diverse kleine winkeltjes bevinden. De Catharijnesingel/Weerdsingel is geopend, het stationsgebied wordt uitgebreid, gemoderniseerd en voorzien van diverse uitgaans gelegenheden zoals theater, filmhuizen, restaurants en terrassen.

Zoekt u een ruim appartement met 2 slaapkamers op een centrale locatie in Utrecht? Neem contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op Tel. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of e-mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren en niet roken toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
260 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Zilvergeldstraat Utrecht

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Direct