Advertentie verwijderd

Appartement F.C. Dondersstraat in Utrecht

3572 JG Utrecht (Utrecht)

€1.750 Huurprijs p.m.
72 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Gestoffeerd appartement te huur in één van de mooiste straten van Utrecht Oost. De F.C. Dondersstraat ligt op de grens van de wijk Wittevrouwen en het Zeelheldenkwartier. De straat kenmerkt zich door statige herenhuizen daterend uit het einde van de 19e eeuw. Hoge gevels, veel glas in lood en grote raampartijen bepalen het straatbeeld.

De F.C. Dondersstraat is een zijstraat van de Biltstraat. De straat zit vol met gezellige winkels, restaurants en kroegjes. Aan groen ontbreekt het ook niet. Het Wilhelminapark, het Oorsprongpark en het Griftpark liggen op zeer korte afstand. Op de Biltstraat vindt u ook om de paar meter een bushalte en om de paar minuten verschijnt hier een bus die u naar het stadscentrum en/of het Centraal Station brengt. Daarnaast is dit ook heel goed met de fiets te bereiken (5 minuten). Tenslotte is de straat uitstekend gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen. Binnen ca. 1 kilometer rijdt u zowel de A27 als de A28 op en brengt de rondweg u vlot naar de A12 en de A2. Parkeren met vergunning is mogelijk.

Indeling: Woonkamer heeft een houten vloer. De halfopen keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers. Vanuit de eerste slaapkamer is er een deur naar de kleinere slaapkamer. Hier is ook een balkon gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Het toilet is separaat, deze bevindt zich in de hal.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling voor expats die tijdelijk in Nederland gestationeerd worden.

Bijzonderheden:

  • Minimale huurperiode 12 maanden voor een aantoonbare tijdelijke duur
  • Inkomenseis: minimaal 3 keer de maandhuur
  • Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Roken niet toegestaan
  • Niet geschikt voor woningdelers
  • Deze woning beschikt niet over een definitieve energielabel
  • Voorbehoud gunning eigenaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Gepubliceerde metingen worden niet NEN gemeten

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1895
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
270 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
F.C. Dondersstraat Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.750 p/m
Beschikbaar per
Direct