Advertentie verwijderd

Appartement Vleutenseweg in Utrecht

3532 HB Utrecht (Utrecht)

€1.250 Huurprijs p.m.
58 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Wij bieden te huur aan een heerlijke bovenwoning op loopafstand van het centrum en centraal station van Utrecht. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver de deur uit. De woning ligt namelijk tegenover het bruisende Lombok waar je van alles kunt doen, diverse restaurants en een veelzijdigheid aan winkeltjes zijn.

Indeling Via de centrale opgang komt u bij de verdieping van de woning. De hal geeft toegang tot alle kamers. Aan de rechterzijde bevindt zich de slaapkamer. Daarnaast is de keuken gesitueerd, deze is voorzien van vaatwasser en er is ruimte voor een wasmachine. Tussen de keuken en de woonkamer zit de nette badkamer met toilet. Aan de linkerzijde van de hal is de ruime woonkamer. In de woonkamer is ruimte voor een eettafel en een zitgedeelte.

Bijzonderheden

  • De woning wordt gestoffeerd aangeboden en is per 1 oktober 2019 beschikbaar.
  • De huur is exclusief G/W/E, tv/internet en gemeentelijke belastingen.
  • Borg 1 maand huur.

We offer for rent a lovely upstairs house within walking distance of Utrecht city center and central station. For the daily groceries you do not have to go far. The house is situated opposite the vibrant area “Lombok” where various restaurants and shops are situated.

Layout Via the central entrance you reach the floor of the house. The hall gives access to all the rooms in the apartment. To the right you find the bedroom. Next to the bedroom is the kitchen with dishwasher and space for the washing machine. Between the kitchen and the living room is the bathroom with toilet. Next is the living room with space for a dinner table and a sofa and television.

Specialties

  • The property is offered upholstered and is available from October 1, 2017.
  • The rent is excluding G/W/E, tv/internet and municipal taxes.
  • Deposit 1 month rent.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Vleutenseweg Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct