Advertentie verwijderd

Appartement Troosterhof in Utrecht

3571 NC Utrecht (Utrecht)

€1.500 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Wonen op een centrale locatie aan de rand van Utrecht?

NOG MAAR EEN PAAR BESCHIKBAAR ! !

Let op: er geldt een inkomenseis van 3,5 maal de huurprijs, waarbij een tweede inkomen voor 50% wordt meegerekend. Dit kan eventueel worden opgevangen door een hogere borg.

Met de herontwikkeling en uitbreiding van het aanbod in het bestaande winkelcentrum De Gaard worden 15 hoogwaardige appartementen voor de verhuur gerealiseerd, allen met een eigen parkeerplaats. Hiervan vormen 8 appartementen de kleine woontoren op de oosthoek van het complex, de andere 7 appartementen liggen aan de lange noordzijde.

Bovenop de winkelruimte wordt een besloten parkeerdek en een hellingbaan aangelegd voor de winkeliers en bewoners van de bovengelegen appartementen. Hier ligt de centrale directe toegang tot de appartementen. Er is kans dat er in de toekomst nog een aantal extra appartementen wordt gerealiseerd aan de Noordzijde.

Ten behoeve van de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en de organisatie van de wijk worden tevens de openbare ruimten rondom De Gaard voorzien van een vernieuwde elementen met bijbehorende groenvoorzieningen.

De Gaard is gelegen in de Tuindorp-Oost, tussen de Eykmanlaan, Kapteynlaan en de Obbinklaan te Utrecht. De stad Utrecht, met haar winkels, restaurants, cultuur en terrassen liggen op fietsafstand van het complex. Er is aansluiting op alle uitvalswegen en het openbaar vervoer (directe lijn naar Utrecht CS) stopt voor de deur. Daarnaast ligt in de wijk Tuindorp (aan de overkant van de Eykmanlaan het Station Utrecht Overvecht. Een echte buitenkans voor liefhebbers van modern wonen aan de rand van het centrum – een nieuw appartement met alle gemakken van een winkelcentrum voor de praktische zaken van het leven.

Woonoppervlakte: Variërend van 68 m² tot 80 m² woonoppervlak (1.350 tot 1.500 p. m. ) Bouwjaar: 2019 Parkeren: Er is eigen parkeerplaats toegewezen aan elk appartement op het parkeerdek. Oplevering: De geplande oplevering staat voor eind mei 2019.

Indeling: Besloten parkeerdek met eigen oprijhelling en toegang tot de bergingen en appartementen. Entree/gang, toilet met fontein, meterkast en berging met ventilatie en aansluiting voor wasmachine. Twee aparte slaapkamers, badkamer met wastafel en douche, ruime woonkamer met open keuken (voorzijde) en een balkon over de gehele breedte (achterzijde). De open keuken voorzien van Siemens apparatuur (combi-oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en inductie kookplaat).

Alle appartementen beschikken over een aparte bergruimte en zijn verhuisklaar, inclusief wandafwerking en laminaat, ondervloer en plinten. De appartemeten Noord A en Noord B hebben aan de voorzijde van het appartement een tweede buitenruimte.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Troosterhof Utrecht

Extra informatie

Balkon
Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Direct