Advertentie verwijderd

Studio Willemstraat in Utrecht

3511 RH Utrecht (Utrecht)

€825 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Willemstraat 51, 51 A

Altijd al midden in het centrum van Utrecht willen wonen? Grijp dan nu je kans! Binnenkort worden er 2 studio’s volledig gerenoveerd opgeleverd aan de Willemstraat. De Willemstraat is gelegen in het midden van het centrum van Utrecht, in het gezellige Wijk C. De straat bied veel horeca gelegenheid en dus veel gezelligheid! Het centraal station op 10 min loopafstand en het Hoog Cathrijne winkelcentrum op 2 min loopafstand. Een ideale woonomgeving voor de echte stadsmens!

De studio’s zijn circa 25 m2 en bevinden zich op de begane grond. De studio’s beschikken over een witte hoogglans keuken, elektrische kookvoorziening, afzuigkap en een koelkast. Tevens beschikken de studio’s over vloerverwarming, een goed afzuigsysteem, een mooie laminaatvloer, en een plavuizen vloer bij het kookgedeelte. De badkamer is voorzien van een regendouche, toilet en een fontein. Bijzonderheden:

  • beschikbaar vanaf 1 Juli
  • Huurovereenkomst voor maximaal 2 jaar.
  • Borg bedraagt 2 maand huur.
  • Huurprijs circa €825,00 excl.
  • Geschikt voor een persoon.
  • Geen huisdieren toegestaan.

Wij accepteren telefonisch geen aanvragen tot een bezichtiging. Om in aanmerking te komen voor een bezichtiging kunt u reageren op de advertentie.

Aan de inhoud van deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van mogelijke vergissingen en kunnen nog worden gewijzigd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2020
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Willemstraat Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar