Advertentie verwijderd

Appartement Edisonstraat in Utrecht

3553 BS Utrecht (Utrecht)

€747 Huurprijs p.m.
26 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Aan de Edisonstraat bieden wij een ruime studio aan van (ca.26m) op de tweede verdieping. De studio heeft een eigen keuken die voorzien is van 4 pits kookplaat en afzuigkap. Badkamer en toilet word gedeeld met twee medebewoners.

De Edisonstraat kenmerkt zich als een brede straat met veel bomen en voldoende gratis parkeerplaats. Een rustige straat waar zowel veel starters, als jonge gezinnen wonen. Om de hoek vindt u een heerlijke slager, bakker en supermarkt. Daarnaast is het Julianapark op loopafstand, hier vinden gedurende de hele zomer leuke festivals plaats, daarnaast kunt u hier natuurlijk heerlijk picknicken een BBQ'en. Ook zijn er diverse restaurants in elke prijsklasse in de buurt zoals De Kleine Baron, The Colour Kitchen en diverse afhaal gelegenheden.

De gunstige ligging van de woning zorgt voor een goede verbinding met snelwegen als de A2 richting Amsterdam en 's-Hertogenbosch, de A12 richting Arnhem en Den Haag en de A28 richting Amersfoort en Zwolle. Het gezellige stadscentrum en het Centraal Station zijn binnen 10 minuten fietsen bereikbaar. Station Utrecht Zuilen is slechts 5 minuten fietsen. En natuurlijk is er een bushalte om de hoek.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. nl Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar huren@makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. nl met uw naam-telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte is 26m2
  • Kale huurprijs € 747
  • servicekosten incl g/w/e €110,00
  • Badkamer en toilet wordt gedeeld met twee medebewoners
  • Inrichting: gestoffeerd
  • Geschikt voor alleenstaande
  • Roken en huisdieren niet toegestaan
  • Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur
  • beschikbaar per 4 augustus 2020

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
26 m²
Inhoud
100 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Edisonstraat Utrecht

Extra informatie

Kelder
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 747 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar