Advertentie verwijderd

Appartement Adriaan van Bergenstraat in Utrecht

3554 VA Utrecht (Utrecht)

€995 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Leuk appartement van +/- 40m2 per 01 september beschikbaar op de Adriaan van Bergenstraat in Utrecht.

De Adriaan van Bergenstraat is gelegen in de Geuzenwijk. De Geuzenwijk maakt onderdeel uit van fijne buurt Zuilen. Een wijk volop in ontwikkeling. De Amsterdamsestraatweg heeft vele restaurants, winkels en meer. Op loopafstand van het appartement is het openbaar vervoer te vinden. Het centrum van Utrecht of het Centraal Station is daarmee makkelijk te bereiken. Dit geldt ook voor Station Zuilen. Het Julianapark is om de hoek voor de zonnige dagen of voor een dagelijkse wandeling.

Indeling

Begane grond: Het appartement heeft een gezamenlijk entree en trappenhuis.

Eerste etage: Binnenkomst in de hal met apart toilet. De hal biedt toegang naar de open woonkamer. De woonkamer heeft aan beiden zijde ramen, waardoor het een aangename en lichte ruimte is. Er is voldoende ruimte voor een royale bank en eethoek. Aan de voorkant van het appartement is een eenvoudige keuken te vinden. De keuken is voorzien van een kookplaat op gas. De ramen aan de voorzijde hebben een authentieke uitstraling door het glas in lood en het hang en sluitwerk. De aparte slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze biedt gelijk toegang tot het balkon. Een fijne plek om te zitten. De badkamer is voorzien van douche en wastafel.

De huurprijs bedraagt € 995,- exclusief. Voor G/W/L wordt er een vaste vergoeding van € 125,- per maand gehanteerd.

Bent u enthousiast geworden naar deze woning, wij nodigen u graag uit om de woning te bekijken. Een afspraak is makkelijk te maken via ons kantoor.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring opdrachtgever. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1906
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Adriaan van Bergenstraat Utrecht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar