Advertentie verwijderd

Appartement Van Heuven Goedhartlaan in Utrecht

3527 CK Utrecht (Utrecht)

€850 Huurprijs p.m.
31 m²
1 kamer
Nieuwbouw

Over deze woning

Op 10 min. afstand van het bruisende centrum van Utrecht zijn er 10 nieuwe 1 en 2 kamer appartementen /studio's gerealiseerd die variëren van 29m2 tot 31m2. De woningen zijn te vinden op de bovenste etages van de twee torens van het complex en hebben hierdoor een prachtig uitzicht over Utrecht. Alle woningen hebben een balkon, eigen badkamer en keuken. Op de begane grond bevindt zich de centrale wasmachine ruimte en fietsenstalling. Een huismeester is dagelijks aanwezig voor vragen en toezicht. De woningen zijn via de centrale lift bereikbaar. De woningen worden volledig ingericht en gestoffeerd opgeleverd en zijn voorzien van alle denkbare gemakken zoals tv, Sonos, bed, kast, bank, schilderijen, etc..

Bereikbaarheid De binnenstad is 10 minuten fietsen of 5 minuten met de sneltram. De diverse uitvalswegen A2, A12 en A27 zijn gemakkelijk bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich een groot winkelcentrum en het openbaar vervoer. Park Transwijk, waar ook festivals worden georganiseerd, ligt eveneens op loopafstand, evenals een sportschool en sportvelden.

U dient over een netto maandinkomen van 3.5 maal de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen. Als u voor een korte periode een van de appartementen wilt huren, is het mogelijk de huur vooruit te betalen.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website. Na uw inschrijving kunt u een mail sturen met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

Bijzonderheden:

  • Boven de kale huurprijs van €850,- komen nog 'gebruikskosten'
  • Gebruikskosten: Gas/water/licht/tv en internet €160, Meubels €300,-
  • Roken en huisdieren zijn niet toegestaan

Totale huurprijs zal uitkomen op €1310,-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
31 m²
Inhoud
77 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Van Heuven Goedhartlaan Utrecht

Extra informatie

Airco

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar