Advertentie verwijderd

Studio Predikherenstraat in Utrecht

3512 TL Utrecht (Utrecht)

€900 Huurprijs p.m.
35 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

De stad aan je voeten, een kop koffie om de hoek, met het openbare vervoer naar je werk en alle winkels binnen handbereik… Deze unieke studio is gelegen in het midden van het centrum van Utrecht. De predikherenstraat bevindt zich op de hoek van de Voorstraat en tegenover het mooie stadsplein de Neude. Ben jij een echte stadsmens, dan is dit de ideale studio voor jou!

De studio bevindt zich op de eerste verdieping. In het jaar 2015 is de studio volledig gerenoveerd opgeleverd. De studio beschikt over een luxe uitstraling en is voorzien van een hoogglans keuken met een 4 pits kookvoorziening, afzuigkap, koel-vriescombinatie, ruime opbergmogelijkheden en een wasmachine. Tevens is de studio voorzien van een mooie laminaatvloer, plavuizen vloer bij het kookgedeelte en vloerverwarming.

Bijzonderheden:

  • Circa 35 m2
  • Huurcontract maximaal 2 jaar.
  • Borg bedraagt 2 maand huur
  • Huurprijs € 950,- exclusief bijkomende leveringen en diensten;
  • Geschikt voor één persoon;
  • Geen huisdieren toegestaan;
  • Foto’s in de brochure zijn voorbeelden, betreffende studio altijd soortgelijk.

Wij accepteren telefonisch geen aanvragen tot een bezichtiging. Om in aanmerking te komen voor een bezichtiging kunt u reageren op de advertentie.

Uiteraard worden de regels vanuit het RIVM gehandhaafd tijdens onze bezichtigingen. Wees dus gerust om te komen bezichtigingen, uw en onze eigen veiligheid stellen wij voorop.

Aan de inhoud van deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van mogelijke vergissingen en kunnen nog worden gewijzigd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Predikherenstraat Utrecht

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar