Advertentie verwijderd

Appartement Edisonstraat in Utrecht

3553 BS Utrecht (Utrecht)

€895 Huurprijs p.m.
37 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Gelegen in Utrecht ligt dit prachtige appartement in de Edisonstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 37 m2, is gebouwd in 1935.

Stijlvol wonen in Utrecht. Dat kan goed in deze buurt. Edisonstraat 4 is gelegen in de buurt Elinkwijk en omgeving. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Goed onderhouden appartement (ca. 37m2) op de begane grond. De keuken is voorzien van een spoelbak, koelkast, kookplaat en afzuigkap. Badkamer met douche, wastafel en toilet. De woning ligt in de gezellige wijk Elinkwijk/Zuilen. De Edisonstraat kenmerkt zich als een brede straat met veel bomen en voldoende gratis parkeerplaats. Een rustige straat waar zowel veel starters, als jonge gezinnen wonen.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte is 37m2
  • Kale huurprijs € 895,-
  • Servicekosten bedragen € 170,00 euro (incl. gas, water en elektra)
  • Geschikt voor een werkend persoon of stel.
  • Roken en huisdieren niet toegestaan
  • Waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur+servicekosten
  • Aanvaarding per direct

U dient over een netto maandinkomen van 3 x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website. Na uw inschrijving kunt u een mail sturen met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
37 m²
Inhoud
100 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Edisonstraat Utrecht

Extra informatie

In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar