Advertentie verwijderd

Huis Anna Blamanstraat in Utrecht

3544 KJ Utrecht (Utrecht)

€1.025 Huurprijs p.m.
87 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

Op deze Vinex-locatie in de Leidsche Rijn ligt deze mooie tussenwoning met o.a. 2 slaapkamers, een keuken met inbouwapparatuur en een tuin met berging en eigen achterom.

De wijk Parkwijk 't Zand kenmerkt zich door jonge en frisse bebouwing met legio mogelijkheden tot comfortabel wonen. Het gezondheidscentrum, basisscholen, diverse fitnesscentra en een sportpark genaamd 'Paperclip' met een divers aanbod aan sporten, liggen op steenworp afstand.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabij gelegen supermarkten en kunt u recre'ren in het nabij gelegen M'ximapark. Het openbaar vervoer en het treinstation ''Utrecht Terwijde'' is goed bereikbaar. Reist u met de auto, dan bereikt u binnen enkele minuten de autosnelweg (A2). Kiezen voor deze woning is kiezen voor wonen op een praktische locatie in het hart van Nederland.

Kortom, alle ingredi'nten om prettig te kunnen wonen!

Begane grond

Via de hal met toiletruimte bereikt u de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en ligt aan de voorzijde van de woning. De tuingerichte woonkamer geeft toegang tot de tuin met eigen achterom, welke ligt op het zuidoosten.

1e Verdieping

Op deze verdieping treft u 2 slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en toilet aan. Tevens bevindt zich hier een extra berging met de aansluitingen voor het witgoed.

Bijzonderheden

Moderne keuken en badkamer;Veel voorzieningen in de directe omgeving;Parkwijk 't Zand;2 slaapkamers;Kindvriendelijke wijk;Goede isolatie;Centrale ligging;Openbaar vervoer en diverse voorzieningen op steenworp afstand;Studenten en woningdelers behoren niet tot onze doelgroep;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro4.100,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (minimaal 3 jaar).

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2011
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Anna Blamanstraat Utrecht

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.025 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar