Advertentie verwijderd

Appartement Oudenoord in Utrecht

3513 EX Utrecht (Utrecht)

€1.375 Huurprijs p.m.
52 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Het gemeentelijk monument Oudenoord 390 wordt op dit moment getransformeerd naar appartementen. Dit gebouw is in 1949 gebouwd als huishoudschool. Op dit moment is de bouw dusdanig gevorderd dat er appartementen klaar zijn voor de verhuur. In de aankomende tijd, met respect voor de bewoners, zullen de overigen appartement verder worden afgemaakt.

TEVENS VIDEO VAN DEZE EN VELE ANDERE WONINGEN OP ONZE EIGEN WEBSITE

Ligging: Gelegen op 5 minuten van Vredenburg en Utrecht Centraal.

Gebouw: Het gebouw is een gemeentelijk monument. Het pand zal uiteindelijk nog meer appartementen krijgen. Aan de voorzijde bevindt zich de gemeenschappelijke entree van een groot aantal van de appartementen.

Tijdelijke entree via de zij-ingang. Keurig gerenoveerd trappenhuis naar 1ste, 2de en 3de etage.

Appartementen: Dit appartement is voorzien van een PVC vloer. Een lichte indeling met uitgekiend lichtplan. Hoogwaardige keuken en chique badkamer.

Dit appartement is een fantastisch loft appartement waarbij de ruimte verdeelt is over 3 niveau's.

Indeling: Entree appartement. Eerste toilet. Open keuken, met koelkast, vriezer, combi magnetron, inductie kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. De woonkamer heeft 2 niveaus. Het lagere niveau grenst aan de keuken en vormt samen een woonkeuken. Het hogere deel is voor het zitgedeelte waardoor u fraai uitzicht heeft door de hoge raampartijen. Onder het verhoogde zit gedeelte zitten een paar verrassende opberg ruimte, waaronder een uitschuifbare lade waar zomaar een 0,5 m3 aan schoenen in past! Via een trap in de woonkamer de slaapkamer op de entresol, Een fraaie aangrenzende badkamer met wastafel en inloopdouche.

Voorwaarden: Uitsluitend gemeubileerd te huur Met respect voor de bewoners vindt de transformatie plaatst van het gehele gebouw Het contract is voor 12 maanden Maandelijks betaald u een voorschot aan de eigenaar van € 100,00 voor energie en € 100,00 als bijdrage voor de meubels.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Oudenoord Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.